ترمیم دندان
به فرآیند بازیابی عملکرد و شکل ظاهری دندانی که در اثر پوسیدگی یا سایش با از بین بردن بافت های دندان ، یکپارچگی و عملکرد ساختاری خود را از دست داده است ،ترمیم دندان گفته می شود.
عواملی مانند توانایی مقاومت در برابر فشار جویدن در دندانهای خلفی ، از بین نبردن زیبایی ظاهری دندانهای قدامی و آسیب نرساندن دندانها هنگام تصمیم گیری در مورد استفاده از مواد پر کننده ، در نظر گرفته می شوند.
1- پر کردن آمالگام
این ماده همچنین به عنوان پر کردن فلز شناخته می شود ، زیرا در برابر مقاومت در برابر جویدن مقاوم است ، می توان آن را در دندانهای گروه پشت ترجیح داد ، این ماده ماده زیبایی پر کننده نیست زیرا به رنگ خاکستری است.
2- پر کردن کامپوزیت
هدف از دندانپزشکی ترمیمی کامپوزیت ها به دلایل زیبایی ترجیح داده می شوند ، که همان رنگ دندان ها هستند ، ترجیح داده می شوند. از کامپوزیت ها می توان برای اهداف زیبایی استفاده کرد زیرا می تواند رنگ و شکل دندان ها را تغییر دهد.
3-مواد پر کننده سرامیکی
خواص فیزیکی و شیمیایی سرامیک ها نسبت به کامپوزیت و آمالگام به خصوصیات ساختار دندان نزدیکتر است.
علائم پوسیدگی دندان چیست؟
احساس گرما ، سرما و حساسیت زیاد
تغییر رنگ تیره روی سطح جویدن دندان ها یا روی سطح تماس با دندان های کناری
برجستگی های تیز در دندان ها ، احساس پوکی
درد هنگام جویدن دندان ها
آیا در طی ترمیم کردن بیهوشی لازم است؟
پرکردگی هایی که پوسیدگی دندان ها را از بین نمی برند ، می توانند بدون بی حسی درمان شوند ، اما در پرکردگی هایی که به برداشتن عمیق پوسیدگی احتیاج دارند ، بی حسی هم برای راحتی بیمار و هم برای دستکاری راحت پزشک لازم است.
آیا بعد از ترمیم دندان حساسیت ایجاد می شود؟
بسته به عمق پر کردن ، ممکن است حساسیت به سرما و گرما تا یک ماه وجود داشته باشد. پس از پر کردن ، حساسیت شما باید کاهش یابد. اگر حساسیت شما به تدریج افزایش می یابد ، اگر شب درد دارید باید با دندانپزشک خود مشورت کنید.
آیا دندان ترمیم شده پوسیده می شود؟
در صورت عدم رعایت بهداشت کافی دهان ، دندان پر شده ممکن است دوباره خراب شود.
نظرات شما عزیزان:
:: برچسبها:
ترمیم دندان ,
پر کردن دندان ,
دندانپرشکی,
عصب کشی,
بهداشت دهان و دندان,